KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Beyoğlu İlkokulu

May

Okul Psikolojik Danışmanı Halime AĞCADAĞ okulumuzda "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Çocuklarda İhmal ve İstismar Semineri" verdi.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Öğretmenlerimiz iftar programında bir araya geldi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda program yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimiz ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirildi.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanı Halime Ağcadağ velilerimize "Akran Zorbalığının Önlenmesinde Aile Desteği" ve "Ebeveyn Tutumları ve Şiddetsiz İletişim" konularında velilerimizi bilgilendirdi.

1/B sınıfı okuma bayramında buluştu.

1/A sınıfı okuma bayramında buluştu.

Ara

Okulumuz öğretmenleri öğle arasını bilgi birikimlerini yarıştırarak değerlendiriyor.

Ara

Okulumuz konferans salonunda okul aile birliği toplantımız yapıldı.

Okulumuzda öğretmenler günü ile ilgili bazı etkinlikler yapıldı.

10 Kasım'da Atatürk'ü anma programı düzenlendi.

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir çoşkuyla kutladık.

Haz

Okulumuzda misafir olan İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ile dostluk maçı yapıldı. Okulumuzun sahasında Beyoğlu İmam Hatip Ortaokulu ile Beyoğlu İlkokulu öğretmenleri arasında voleybol maçı yapıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla hoşça vakit geçirildi. Maçı dostluk kazandı.